Kак Ковид „ваксините“ могат да разрушат милиони животи

Вчера публикувахме интервю с д-р Дейвид Мартин, който обясни защо иРНК ваксините на Пфайзър и Модерна всъщост не са ваксини, а генна терапия. Тук можете да прочетете интервю, което д-р Джоузеф Меркола проведе с Джуди Миковиц. Тя обяснява в подробности много сериозните рискове от този вид генна терапия.

Накратко

  • Koвид ваксините на Пфайзър и Модерна всъщност не са ваксини според медицинското определение за ваксина. Те са по-точно експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие голями групи от населението и да нанесе сериозни увреждания на много повече.
  • Тъй като иРНК обикновено бързо се разгражда, тя трябва да бъде доставена в комбинация с липиди или полимери. Ковид ваксините използват пегилирани липидни наночастици (PEG), за които е известно, че причиняват анафилаксия.
  • Свободната иРНК може да сигнализира за опасност на вашата имунна система и да предизвика възпалителни заболявания. По този начин инжектирането на синтетична термостабилна иРНК (иРНК, която е устойчива на разграждане) е изключително проблематично, тъй като може да подхрани хронично, дългосрочно възпаление.
  • Много често съобщавани странични ефекти от „ваксините“ за генна терапия на Ковид изглежда са причинени от мозъчно възпаление.
  • Всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон или хроничен лайм и тези с придобита имунна недостатъчност / дисфункция от какъвто и да е микробен патоген, мозъчна травма или токсин от околната среда са изложени на висок риск от смърт в резултат на Ковид иРНК ваксините.

Джуди Миковиц е молекулярен биолог (1) и изследовател и е била основоположният директор за изледвания на Института Уитмор Питърсън в Невада.

Книгата ѝ „Чума на корупцията“ се превърна в №1 бестселър в класациите на The New York Times, USA Today и The Wall Street Journal през 2020 г. Надяваме се и новата ѝ книга „Да спрем чумата: Дългът на учените във века на корупцията“ да се превърне в бестселър.

В момента Джуди е вероятно един от най-цензурираните изследователи на планетата, в немалка част благодарение на участието ѝ в документалния филм „Пландемия“, който доби огромна популярност (plandemicseries.com).

Пример: YouTube спря нашия акаунт за една седмица веднага след качването на днешното интервю – въпреки че видеото не беше достъпно за обществено гледане. Още по-лошо е, че третата и последна книга на Миковиц „Делото срещу маските: Десет причини, поради които използването на маски трябва да бъде ограничено“, е толкова силно цензурирана, че никой не може да я купи.

Дори нямам копие“, казва тя. „Седя тук с два екземпляра от другите книги, но тази дори не мога да я купя. Това, което са направили продавачите на книги, като Amazon, е, че са ги изкупили от издателя Skyhorse и сега няма да ги изпратят от склада. “

Ясно е, че Миковиц се счита за сериозна заплаха за технократичното статукво и след като чуете какво има да каже за Ковид иРНК ваксините – което, както ще разберете, е напълно погрешно наименование – може да започнете да разбирате защо.

Ковид ваксините не са истински ваксини
Ковид ваксината не е ваксина според медицинското определение за ваксина. Тя не подобрява имунния ви отговор към инфекцията, нито спира да получите инфекцията. Това всъщност е експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие голями групи от населението и да нанесе сериозни увреждания на много повече.

„Толкова съм ядосана заради тази синтетична генна терапия, тази химическа отрова и това, което правят по целия свят“, казва Миковиц. „Вече виждаме смъртни случаи от тази ваксина. Това е незаконно. Не трябва да се прави. Трябва да се спре веднага. Никога не е трябвало да бъде допускано, а сега виждаме как е натрапено на най-уязвимите групи от населението.

Всъщност новините и съобщенията в социалните медии сочат, че много ваксинирани започват да умират като мухи. Мнозина умират по неизвестни причини в рамките на дни, понякога часове след първата или втората доза.

Бейзболната легенда Ханк Арън почина две седмици след получаването на ваксината, но това никога не беше споменато в некролога му в Ню Йорк Таймс. Със сигурност, ако той беше положителен за SARS-CoV-2, щеше да бъде обявен за фатален Ковид случай, независимо дали вирусът всъщност има нещо общо със смъртта или не.

Но що се отнася до ваксината, смърт дори часове след получаването ѝ, се отхвърля като случайна и без значение. Сега изведнъж смъртта на възрастни хора, умиращи малко след ваксинацията, се оправдава с това, че са стари и така или иначе биха могли да умрат всеки ден. Смъртните случаи на възрастни със SARS-CoV-2 обаче трябва да бъдат спрени на всяка цена. Интересно как се случват тези неща.

Проблемът със синтетичната РНК
Информационната РНК (иРНК), използвана в много ваксини срещу COVID-19, не е естествена. Тя е синтетична. Тъй като естествено произведената иРНК бързо се разгражда, тя трябва да се доставя в комбинация с липиди или полимери, за да се предотврати разграждането. Ковид ваксините използват ПЕГилирани липидни наночастици, а за ПЕГ е известно, че причинява анафилаксия. (2) Липидните наночастици могат да причинят и други проблеми.

През 2017 г. Stat News обсъди предизвикателствата на Модерна в разработването на иРНК-базирано лекарство за Криглер-Наджар, състояние, което може да доведе до жълтеница, мускулна дегенерация и мозъчно увреждане: (3)

„За да защитят молекулите на иРНК от естествените защитни сили на организма, разработчиците на лекарства трябва да ги обвият в защитна обвивка. За Модерна това означаваше да постави терапията си за Криглер-Наджар в наночастици, направени от липиди.

За техните химици тези наночастици създадоха обезсърчително предизвикателство: При твърде малко дозиране не получавате достатъчно ензим, за да повлияете на болестта; при твърде голямо дозиране лекарството е твърде токсично за пациентите.

От самото начало учените на Модерна знаеха, че използването на иРНК за стимулиране на производството на протеини ще бъде трудна задача, така че те претърсиха медицинската литература за заболявания, които могат да бъдат лекувани само с малки количества допълнителен протеин.

„И този списък с болести е много, много кратък“, каза бившият служител … Криглер-Наджар беше най-достижимият плод. И все пак Модерна не успя да направи терапията си да работи … Безопасната доза беше твърде слаба и повторните инжекции на доза, достатъчно силна, за да бъдат ефективна, имаха обезпокоителни ефекти върху черния дроб при проучвания върху животни. „

Ако обаче те нарекат лекарствата си ваксини, те могат да заобиколят проучванията за безопасност. Изведнъж те очакват от нас да повярваме, че всички тези проблеми с безопасността са решени? Друг проблем е свързан с това колко дълго иРНК остава стабилна във вашата система. Тя е обвит в нанолипид, за да предотврати прекалено бързото ѝ разграждане, но какво се случва, ако иРНК се разгражда твърде бавно или изобщо не?

Идеята на иРНК ваксините е, че като подлъже тялото ви да създаде протеин на SARS-CoV-2, вашата имунна система ще произведе антитела в отговор. Но какво се случва, когато превърнете тялото си във фабрика за вирусни протеини, като по този начин поддържате производството на антитела активирано непрекъснато, без възможност да бъде спряно?

Освен това тялото ви вижда тези синтетични частици като чужди и голяма част от постоянния отговор на антителата ще бъдат автоантитела, атакуващи собствените ви тъкани. Миковиц обяснява:

„Обикновено иРНК не е свободна във вашето тяло, защото е сигнал за опасност. Като молекулярен биолог, централната догма на молекулярната биология е, че нашият генетичен код, ДНК, се транскрибира, записва в информационната РНК. Тази информационна РНК се трансформира в протеин или се използва в регулаторен капацитет … за регулиране на генната експресия в клетките.

Така че, вземането на синтетична иРНК и превръщането ѝ в термостабилна – която не се разрушава – [е проблематично]. Имаме много ензими (РНКази и ДНКази), които разграждат свободната РНК и ДНК, защото отново това са сигнали за опасност за вашата имунна система. Те буквално предизвикват възпалителни заболявания.

Сега имате PEG, пегилиран полиетилен гликол и липидна наночастица, която ще му позволи да влезе във всяка клетка на тялото и да промени регулацията на нашите собствени гени с тази синтетична РНК, част от която всъщност е посланието за гена синцитин …

Синцитинът е ендогенната гамаретровирусна обвивка, кодирана в човешкия геном … Ние знаем, че ако синцитинът … се експресира невярно в тялото, например в мозъка, в който ще попаднат тези липидни наночастици, значи имате множествена склероза.

Експресията само на този ген побърква микроглията, буквално възпалява и нарушава регулирането на комуникацията между мозъчните микроглии, които са критични за изчистването на токсините и патогените в мозъка и комуникацията с астроцитите.

Той регулира не само имунната система, но и ендоканабиноидната система, която е „превключвател“ при възпаления. Вече сме разглеждали множествената склероза като нежелано събитие в клиничните изпитвания и ни лъжат: „О, тези хора го имаха [вече].“ Не, не са го имали.

Виждаме и миалгичен енцефаломиелит. Възпаление на мозъка и гръбначния мозък, което е [свързано с] екзогенни гамаретровируси, или т.нар. ксенотропни вируси на миша левкемия (XMRV). „

Тези групи с висок риск трябва да избягват Ковид ваксината
Според Миковиц изследванията показват, че 4% до 6% от американците вече са заразени с XMRV гамаретровируси чрез замърсени ваксини и кръвопреливане в продължение на повече от три десетилетия, което води до редица хронични здравословни състояния. Сега тези синтетични генни терапии (така наречените COVID-19 ваксини) допълнително ще допринесат за тежестта на хроничните заболявания, като предизвикат миалгичен енцефаломиелит.

Още по-лошо, синтетичната мРНК също има изразена в нея обвивка на ХИВ, който може да причини имунна дисрегулация. „Това е кошмар“, казва Миковиц. „Ядосана съм, тъй като това никога не би трябвало да бъде допускано.“

Както обсъждахме в предишни интервюта, SARS-CoV-2 е създаден в лаборатория чрез проучване, което включва въвеждане на обвивката на ХИВ в спайк протеина.

Хипотезата на Миковиц е, че тези, които са най-податливи на тежки неврологични странични ефекти и смърт от Ковид ваксините, са хора, които преди това са били инжектирани с XMRV, борелии, бабезия, микоплазма, чрез замърсени ваксини, водещи до хронично заболяване. (Нейната книга „Чума на корупцията“ подробно описва науката и историята на XMRV.)

Да, абсолютно“, казва тя. „Това е една от нашите хипотези. Но също така, всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон, хронична лаймска болест, всеки с придобита имунна недостатъчност от патогени и токсини от околната среда.

Това са хората, които ще бъдат убити, убити от тази ваксина и Антъни Фаучи го знае … Не мога дори да спя [заради] това зло. Това е толкова смъртоносно, че не мога да крещя достатъчно силно, за да ме чуят. „

Графиката по-долу изброява 35 заболявания, свързани с XMRV инфекция. Ако имате някое от тях, вероятно трябва да помислите дълго и добре, преди да се подредите на опашка за иРНК Ковид ваксина, тъй като шансовете ви за тежки странични ефекти или смърт вероятно са много по-високи от тези на хора, които нямат нито едно от тези заболявания.

Това не е пълен списък. Може да има много други условия, които могат да ви поставят в категория с висок риск. Един пример е идиопатичната тромбоцитопения (ITP), смъртоносно кръвно заболяване. Според Миковиц нейната работа показва, че 30% от всички случаи на идиопатична тромбоцитопения са свързани с XMRV.

Интересното е, че такъв пример е 58-годишният лекар от Флорида, който наскоро получи Ковид ваксина и почина от внезапна поява на ITP две седмици по-късно. Д-р Джери Л. Спивак, експерт по кръвни заболявания от университета Джонс Хопкинс, заяви пред The ​​New York Times, че е „медицински сигурно, че Ковид ваксината на Пфайзър е причинила смъртта на мъжа.“ (4,5) Пфайзър разбира се, отрича да има връзка.

Генетичните промени могат да продължат цял ​​живот
И така, колко дълго ще се поддържа синтетичната РНК в Ковид ваксините в тялото ви, карайки клетките да произвеждат този протеин? Миковиц вярва, че синтетичната РНК няма да се разгради в продължение на месеци, години, а в някои случаи може би дори цял живот.

Всичко това зловещо напомня на предишни опити за създаване на коронавирусна ваксина, всички от които са се провалили, тъй като ваксините са причинили парадоксални имунни реакции или зависещо от антитела имунно усилване. Докато животните изглежда са имали антитела срещу вируса и теоретично е трябвало да бъдат защитени, когато са били изложени на див коронавирус, те са се разболели тежко и повечето са починали.

Такива неуспехи могат да бъдат причината, поради която толкова много производители на ваксини са решили да използват иРНК, вместо да следват конвенционалните стратегии за разработване на ваксини, но крайният резултат вероятно ще бъде същият или по-лош.

„Имам 41-годишна снаха с много агресивен рак на дебелото черво. Виждаме експлозия на хронични заболявания и тези пациенти не биват разубеждавани от получаване на ваксината. Всъщност лекарите ги плашат, за да се ваксинират.

Как да събудим хората? Трябва ли милиони американци и хора по света да умрат? Ще помогне ли смъртта на Ханк Аарон на общността на чернокожите? … Ние знаем механизмите. Знаем, че чернокожите и испанците не могат да разграждат РНК вирусите толкова бързо, колкото белите. Това го знаем от проучвания чак до MMR. Ваксината MMR е свързана с ITP. Пише го точно там, в указанията в опаковката.

Ако имате един нуклеотиден полиморфизъм в една от тези RNase, наречена RNase-L, по-вероятно е да получите агресивен рак на гърдата, рак на простатата и други видове рак от XMRV инфекция (така че защо да инжектирате иРНК на синцитин, гамаретровирусна обвивка?) . „

Breakthrough Genomics може да спаси милиони животи
Според Миковиц едно от решенията е да се използват функционални геномни технологии като Breakthrough Genomics, компания, която използва машинно обучение за разглеждане на пълните геномни последователности, за да определи кои единични нуклеотидни полиморфизми в ACE2 рецепторите, антивирусните пътища като RNASEL и интерфероните могат да направят човек най-податлив за вреда от тези „ваксини“ на генната терапия.

„Разполагаме с технологията, за да видим кой е податлив на тежки последици. Това ще бъде огромна част от населението ”, казва Миковиц.

Въпреки че един подход за всички очевидно не e подхоящ за всички в която и да е стратегия за ваксиниране, налагането на генна терапия на цяла популация, когато може да се предвиди, че милиони ще умрат и развият смъртоносни заболявания като ITP, е просто безсъвестно. И все пак всеки, който се осмели да говори за това, както Миковиц знае от собствен опит, рискува неговата кариера и живот да бъдат унищожени.

Симптоми при увреждания от Ковид ваксината
Много от съобщените в момента симптоми предполагат неврологично увреждане. Те имат тежка дискинезия (нарушение на доброволното движение), атаксия (липса на мускулен контрол) и периодични или хронични гърчове. Много случаи, подробно описани в лични видеоклипове в социалните медии, са доста шокиращи.

Също толкова шокиращо е, че тези видеоклипове бързо се премахват от социалните медийни платформи, уж за нарушаване на някакви условия на услугата. Трудно е да се разбере как един личен опит може да се счита за „невярна информация“.

„Това, което причинява такива увреждания, е невровъзпаление.“, казва Миковиц. „Това е пожар в мозъка. Ще видите тикове, ще видите болестта на Паркинсон, ще видите амиотрофичната латерална склероза (ALS), ще видите такива заболявания да се развиват с изключително бързи темпове и това е възпаление на мозъка. „

Страничните ефекти също предполагат нерегулиран вроден имунен отговор и нарушена ендоканабиноидна система, която действа като превключвател на вашата имунна система.

„Виждаме синдроми на активиране на мастоцитите (MCAS). Клиничните симптоми ще бъдат възпалителните заболявания. Чуваме всички да го наричат ​​„дълъг Ковид“ – екстремната, дълбока, осакатяваща умора, невъзможността да произвеждате енергия от вашите митохондрии.

Това не е дълъг Ковид. То е това, което винаги е било – миалгичен енцефаломиелит, възпаление на мозъка и гръбначния мозък. Това, което те умишлено правят, е да убият [определени] популации, които преди това са наранили.

Друг често срещан страничен ефект от ваксината, който наблюдаваме, са алергичните реакции, включително анафилактичен шок. Вероятен виновник за това е PEG, към който около 70% от американците са алергични. „Тези мигновени ефекти са почти сигурно PEG и онази липидна наночастица, токсичната частица, която се инжектира“, казва Миковиц.

В дългосрочен план тя подозира, че ще видим значително повишаване на мигрена, тикове, болестта на Паркинсон, микроваскуларни нарушения, различни видове рак, включително рак на простатата, силни синдроми на болка като фибромиалгия и ревматоиден артрит, проблеми с пикочния мехур, бъбречни заболявания, психоза, невродегенеративни заболявания като болестта на Лу Гериг (ALS) и нарушения на съня, включително нарколепсия. При малките деца вероятно ще се развият и подобни на аутизъм симптоми, смята тя.

Ще убием най-податливите
Освен хроничните заболявания, изброени по-горе, други, които са изложени на висок риск от тези генни терапии на COVID-19, включват хора, които са получили сезонни противогрипни ваксини, чернокожи и испанци. Чернокожите и испанците са особено изложени на риск от антитела-зависимо имунно усилване, по-специално поради генетиката. Трагично е, че тези ваксини се дават на най-податливите под прикритието на расова и социална справедливост.

„Джонс Хопкинс изложи този план преди няколко месеца да ваксинира първо етническите малцинства и умствено затруднените. Ако мозъкът ви вече гори, ако вече имате нервно-възпалително заболяване, защо бихте инжектирали този нервно-възпалителен токсин? Убивате хората, които са най-податливи. ”

Жените в детеродна възраст също могат да бъдат изложени на риск от безплодие, тъй като синцитин (гамаретровирусна обвивка, кодирана в човешкия геном, чиято експресия може да бъде нарушена от синтетичната синцитинова РНК във ваксината) е необходим за правилното формиране на плацентата и имплантирането на яйцеклетката.

Цялото интервю с Джуди Миковиц, както и съвети за детокс за хора, получили ваксината, които имат проблеми, можете да намерите на сайта на д-р Меркола.

Препратки:

Източник: mercola.com

8 мнения за “Kак Ковид „ваксините“ могат да разрушат милиони животи

  1. Казаното в статията звучи страшно! Благодаря за информацията, която не чувам от нашите национални медии. Продължавайте да публикувате световната научна статистика по въпроса. Всеки сам да реши нз кого да вярва!

    Харесвам

    1. Напълно сте прав. За съжаление този аргумент звучи в днешно време доста неубедително. Научната общост отхвърли и хиляди лекари и учени, сред тях светила като проф. Йоанидис, проф. Гупта, проф Бакди и много други. Може би е време да се запитаме чии интереси обслужва „научната общност“ – тези на науката или тези на фармацевтичните гиганти, които са нейни спонсори.

      Liked by 1 person

  2. Заслужавате наказание за разпространение на дезинформация! Толкова глупости накуп скоро не бях чела!

    Харесвам

    1. Благодарим за коментара. Статията е дословен превод на публикация на д-р Меркола и източникът е посочен в нея. Можете да са обърнете директно към автора с Вашия добре аргументиран коментар. Ето какво знаем със сигурност по темата за иРНК ваксините.
      1. Дотук няма извършени проучвания за дългосрочните ефекти от ваксините. Пълните клинични проучвания ще приключат в началото на 2023.
      2. Предишни проучвания на нанолипидната технология използвана за доставка на веществата от ваксините в клетките, сочат, че нанолипидните частици могат успешно да се използват за таргетиране на мозъка. Ако веществата от ваксината попаднат в клетките на мозъка, предизвиквайки производството на спайк протеин, и следователно имунна реакция на организма, можем да заключим, че съществува риск от автоимунни заболявания.
      3. От вече извършени проувания с животни, става ясно, че медикаменти, доставяни в клетките чрез нанолипидни частици, са били открити в последствие в клетки в черния дроб и в други органи. Оттук разумно можем да заключим, както в точка 2, че съществува риск организмът, чрез имунната си реакция към спайк протеина, да атакува тези клетки.
      4. В нито един от публикуваните си документи, производителите Модерна и Пфайзър не посочват точно до кои клетки достигат веществата от ваксините при използването на нанолипидни частици за доставката им в клетките на организма.

      Харесвам

    2. Аргументирай се, фашаго, вместо да заплашваш със затвор. Кое е глупост, защо е глупост, кои са ти източниците, които разобличават че казаното е глупост. И още много има да мечтаеш за затвор.

      Харесвам

Вашият коментар