Пфайзърланд или създаването на Четвъртия райх

От началото на 2020г. светът става свидетел на създаването на консолидирана глобална машина която със своята ненаситност изяжда страните по света, като ги смила по начин по който на нея и се иска. Създаването на така наречената Пандемия е само малък щрих от тази глобална манипулация. След като светът беше „обхванат“ от страшния вирус Covid19, изведнъж от нищото се появи спасението поднесено ни от фармацевтичната компания Пфайзър. Ръководител на компанията от януари месец 2019г. е Алберт Бурла, грък по произход от еврейско семейство роден в Солун, които завършва ветеринарния колеж в родния си град.

Както и основателя на Третия Райх който е роден в Австрия, Бурла е роден далече от границите на Фатерланда и гори от желание да се докаже и издигне. Историята започва зловещо да се повтаря, като Бурла успява да направи така, че да убеди правителството в Тел Авив да постави от препарата на неговата компания на всичките граждани в страната. Сега вече явно се виждат зловещите последици, но вече е късно.

Независимо, че още няколко големи фармацевтични компании в света предлагат на пазара сходни продукти за ваксинация, леко по леко Бурла успява да ги елиминира от пазара като ги дискредитира. Реално към края на 2021г. единствения препарат който се предлага без условия в употребата му е само този който компанията на Бурла-Пфайзър предлага. По този начин реално Пфайзър не само огромните печалби които генерира, разполага и с огромно влияние с което упражнява тотален натиск над всяко правителство в света. Всякак една препоръка на екипа на Бурла се изпълнява безропотно от всяка национална власт и със сляпо подчинение.

Реално в края на 2021г. и началото на 2022г. компанията Пфайзър и по-специално на нейния ръководител ще държи в ръцете си огромна власт на повечето от страните в света. След като притежават тази власт, не е далеч времето в което света ще бъде приобщен към Пфайзерланд на Бурла.

Вашият коментар